Minimaal 2 en maximaal 5 personen, kinderen en baby’s mee geteld.

Honden die in een honden draagtas passen zijn welkom. Grotere honden helaas niet.

Indien je een reservering hebt gemaakt kunt je bij aankomst en incheck van het smakenrad aangeven dat je zwanger bent.

Onze medewerkers zullen dat doorgeven aan de keuken zodat zij daar rekening mee kunnen houden.

Voor vragen betreft het met de rolstoel bezoeken van Het Smakenrad kunt u contact opnemen met guest relations (laura@smakenrad.nl)

Reserveren is alleen mogelijk via onze website of ter plaatse aan de balie van het Smakenrad op basis van beschikbaarheid.

Bij aankomst van het Smakenrad besteld u uw drankjes voor in de gondel, deze kunt u daar direct afrekenen. In de gondels kunt u middels een QR-code en smartphone een bestelling plaatsen welke u met uw smartphone direct afrekent, let op de bestelling komt pas door na afrekenen.

Het ticket wordt direct verstuurd naar het door jouw opgegeven emailadres (check eventueel je spambox). Controleer het ticket altijd direct op juistheid, eventuele onjuistheden kunnen we dan nog aanpassen; na 24 uur niet meer

Het kan voorkomen dat onze tickets in je spambox terecht zijn gekomen, wij vragen je dan ook die te controleren. Mocht je niets hebben ontvangen bel 085-7326380 of mail naar info@smakenrad.nl met de vraag om het ticket nogmaals te sturen.

Wij zijn gewoon toegankelijk met regen. De veiligheid van onze gasten staat natuurlijk voorop! Mocht het weer het toch niet toelaten dan zullen wij hierop anticiperen. Bij windkracht 7 en onweer zijn wij genoodzaakt om het reuzenrad te evacueren.

We begrijpen dat jouw plannen kunnen wijzigen of dat je plotseling verhinderd bent. Verdraaid jammer! Daarom kun je jouw ticket tot 48-uur voorafgaand aan de dag van je bezoek aan het Smakenrad kosteloos annuleren. Geen reden nodig! Neem contact met ons op via e-mail, dan zorgen wij ervoor dat jouw annulering of omboeking wordt verwerkt.

Heb je een annulering binnen 48-uur voor aankomst van het geboekt arrangement dan is kostelooS annuleren of omboeken niet mogelijk.

Wij hopen dat je begrijpt dat een gondel binnen 48 uur niet zondermeer door te verkopen is en de voorbereidingen/ inkopen al gemaakt zijn.

Bij het rad is een toilet aanwezig. Bij het uithalen van een gerecht, het inzetten van drankjes of een nieuw gerecht etc kun je gebruik maken van het toilet. Er zijn dus meerdere momenten dat je naar het toilet zou kunnen gaan.

Daarnaast hebben wij tevens een noodtelefoonnummer beschikbaar welke in de gondel vermeld staat.

Wij hebben een noodtelefoonnummer beschikbaar welke in de gondel vermeld staat. Wij zullen onze uiterste best doen om je zo snel mogelijk uit te laten stappen. Dit kan echter soms niet direct, maar na een of twee rondes.

Helaas, dat is niet mogelijk, alles is te bestellen en te verkrijgen bij het Smakenrad.

Helaas is het voor ons niet mogelijk om vooraf de gondel te versieren. Pas bij inchecken wordt er bekend welk gondel nummer je hebt. Bij instappen mogen jullie de gondel versieren mits jullie de versiering ook zelf weer verwijderen. Geef onze crew aan bij incheck dat jullie iets te vieren hebben; zij doen hun best om hier rekening mee te houden.
Voor special requests zoals huwelijksaanzoeken, extra items die je zou willen bestellen zoals een gepersonaliseerde taart neem contact op met laura@smakenrad.nl

Eventuele allergenen en / of diëten kunt u na reservering bekend maken aan info@smakenrad.nl

Wij zullen deze dan door geven aan de keuken, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Belangrijk voor de keuken is om te weten of het om een allergie gaat of intolerantie.

Na reservering kunt u ons een email sturen met naam, datum en tijd plus vermelding van dieet(en) en/of allergenen.

Deze extra personen kunnen niet vooraf bijgeboekt worden op een bestaande reservering. Je kan/mag deze personen wel meenemen naar het rad en daar bij aankomst en check in hem of haar aanmelden en ter plaatse bij betalen. Let daarbij wel op dat het maximaal aantal gasten in de gondel 5 personen is.

Houdt wel rekening hierbij met het maximaal aantal personen (5) per gondel in uw gezelschap

Je kan ter plaatse eventueel nog je menukeuze wijzigen.