[SMAKENRAD ‘S-HERTOGENBOSCH]

Verdraaid leuk dat je een kijkje neemt op onze website locatie ‘s-Hertogenbosch! Net als in 2020 zijn wij ook de zomer van 2021 aanwezig tijdens De Bossche Zomer van 1 juli t/m 5 september kan je ons weer vanaf de A2 zien staan want het ‘’oude vertrouwde plekje’’ op de Pettelaarse schans is ook dit jaar weer onze verdraaid toffe locatie.

Zoals je van Smakenrad gewend bent, werken wij ook dit jaar in ‘s-Hertogenbosch weer met diverse lokale ondernemers samen. Onder aan deze pagina vind je een overzicht van onze partners. Interesse om partner te worden? Klik hier voor meer informatie…

Wil jij zeker zijn van een gondel in het Smakenrad? Wacht dan niet te lang en reserveer een verdraaid lekker arrangement!

Smakenrad Den Bosch 2021 | Smakenrad

[OPENINGSTIJDEN]

Maandag t/m zondag 09.30 – 23.00 uur

[RESERVEREN]

Verdraaid leuke reservering maken bij Smakenrad ‘s-Hertogenbosch?
Volg de instructies!

Stap 1: Kies een datum

Stap 2: Kies een gondel op het gewenste tijdslot (let op dit is niet het aantal personen en je kunt max 1 gondel per reservering kiezen)

Stap 3: Vul je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer in.

Stap 4: Kies het aantal verdraaid lekkere arrangementen/personen (Minimaal 2 en maximaal 5 personen)

Stap 5: Geef per persoon aan wat het gewenste verdraaid lekkere arrangement is (regulier, vegetarisch etc.)

Stap 6: Selecteer de gewenste betaalmethode (in geval van iDeal ook de bank)

Stap 7: Zet een vinkje bij ticket garantie indien je gebruik wenst te maken van de annuleringsverzekering*

Stap 8: Volg de betaalinstructies

Stap 9: Het ticket wordt direct verstuurd naar het door jou opgegeven mailadres (check eventueel je spambox) en controleer het ticket op juistheid.

 

*We begrijpen dat jouw plannen kunnen wijzigen of dat je plotseling verhinderd bent. Verdraaid jammer! Daarom kun je jouw ticket tot 48-uur voorafgaand aan de dag van je bezoek aan het Smakenrad kosteloos annuleren. Geen reden nodig! Neem contact met ons op via e-mail, dan zorgen wij ervoor dat jouw annulering wordt verwerkt.

Heb je een annulering binnen 48-uur voor aankomst van het geboekt arrangement dan is kostenloos annuleren of omboeken niet kostenloos.  Neem dan contact op met guest relations, wij kijken dan wat er mogelijk is.

Wij hopen dat je begrijpt dat een gondel binnen 48 uur niet zondermeer door te verkopen is en de voorbereidingen/ inkopen al gemaakt zijn.

Heb je gebruik gemaakt van de annuleringsverzekering bij het boeken van je ticket? Dan kan je na annulering contact opnemen met https://refunds.refundprotect.co/

Deze verzekeringsmaatschappij vraagt natuurlijk wel om een bewijs van reden voor annulering.

[MEER INFO]

Genieten van een maaltijd met panoramisch uitzicht, op 50 meter hoogte dat kan in het grootste reuzenrad van Nederland. Het Smakenrad tovert de gondels in het reuzenrad om tot verdraaid sfeervolle privé restaurantjes, waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Ons concept is ontstaan door te denken in mogelijkheden. ‘’Niet de breedte maar de hoogte in’’. Zo zijn wij in 2020 gestart in ’s-Hertogenbosch met de eerste editie van Smakenrad. En wat een succes, Smakenrad is een blijvend concept. Naast ’s-Hertogenbosch zijn wij gaan touren Nederland. Daarnaast staat er nog veel meer leuks op de planning.

[ADRES]

De Pettelaarseschans, Den Bosch
+31 (0) 85 7326380
info@smakenrad.nl

[PARKEREN]

Parkeren kan gratis op de Pettelaarse Schans zelf.

Smakenrad Den Bosch 2021 | Smakenrad

[EVENTS]

Op dit moment staan er nog geen verdraaid leuke events gepland, schrijf je in voor onze
nieuwsbrief, dan houden wij je als eerste op de hoogte. Hou ook onze sociale media en
website goed in de gaten!

[NIEUWS]

[PARTNERS]

Logo Jan de Groot | Smakenrad Verdraaid lekker!
Logo Brabantsche Worstenbroodjes | Smakenrad Verdraaid lekker!