[SMAKENRAD BREDA]

Verdraaid leuk dat je een kijkje neemt op onze website locatie Breda! Met Smakenrad komen wij van 8 mei t/m 11 juli 2021 naar Chasséveld, Breda! Het Chasséveld is een groot plein bij de Claudius Prinsenlaan in Breda. Het Chasséveld bevindt zich midden in het centrum je kan er dus makkelijk komen met het openbaar vervoer, auto en de fiets. Zoals je van Smakenrad gewend bent, werken wij ook in Breda weer met diverse lokale ondernemers samen. Onder aan deze pagina vind je een overzicht van onze partners.
Wil jij zeker zijn van een gondel in het Smakenrad? Wacht dan niet te lang en reserveer een verdraaid lekker arrangement!

Smakenrad Amsterdam Restaurant | Smakenrad | Verdraaid Lekker

[OPENINGSTIJDEN]

Vanaf 5 juni Openingstijden:
Maandag t/m zondag 09.30 – 22.00 uur

[RESERVEREN]

Verdraaid leuke reservering maken bij Smakenrad Breda?
Volg de instructies!

Stap 1: Kies een datum

Stap 2: Kies een gondel op het gewenste tijdslot (let op dit is niet het aantal personen en je kunt max 1 gondel per reservering kiezen)
(High-tea valt onder de lunch tijdsloten.)

Stap 2B: Voer onderin je boekingscode in en druk op toevoegen

Stap 3: Vul je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer in.

Stap 4: Kies het aantal verdraaid lekkere arrangementen/personen (maximaal 2 personen niet uit één huishouden en maximaal 5 personen uit hetzelfde huishouden) Minimaal aantal gasten per gondel 2 personen.

Stap 5: Geef per persoon aan wat het gewenste verdraaid lekkere arrangement is (regulier, vegetarisch etc.)

Stap 6: Selecteer de gewenste betaalmethode (in geval van iDeal ook de bank)

Stap 7: Zet een vinkje bij ticket garantie indien je gebruik wenst te maken van de annuleringsverzekering*

Stap 8: Volg de betaalinstructies

Stap 9: Het ticket wordt direct verstuurd naar het door jou opgegeven mailadres (check eventueel je spambox) en controleer het ticket op juistheid.

Stap 10: Stuur eventuele allergieën/dieetwensen onder duidelijke vermelding van naam, telefoonnummer, locatie, datum en tijd naar info@smakenrad.nl dan zorgen wij dat de keuken op de hoogte is.

 

*We begrijpen dat jouw plannen kunnen wijzigen of dat je plotseling verhinderd bent. Verdraaid jammer! Daarom kun je jouw ticket tot 48-uur voorafgaand aan de dag van je bezoek aan het Smakenrad kosteloos annuleren. Geen reden nodig! Neem contact met ons op via e-mail, dan zorgen wij ervoor dat jouw annulering wordt verwerkt.

Heb je een annulering binnen 48-uur voor aankomst van het geboekt arrangement dan is kostenloos annuleren of omboeken niet kostenloos.  Neem dan contact op met guest relations, wij kijken dan wat er mogelijk is.

Wij hopen dat je begrijpt dat een gondel binnen 48 uur niet zondermeer door te verkopen is en de voorbereidingen/ inkopen al gemaakt zijn.

Heb je gebruik gemaakt van de annuleringsverzekering bij het boeken van je ticket? Dan kan je na annulering contact opnemen met https://refunds.refundprotect.co/

Deze verzekeringsmaatschappij vraagt natuurlijk wel om een bewijs van reden voor annulering.

[MEER INFORMATIE]

In Breda hoef je je nooit af te vragen wat je kunt gaan doen. Vervelen is geen optie. Geniet van de mooie historische binnenstad vanaf een hoogte van 50 meter? Dat kan in het grootste reuzenrad van Nederland. Het Smakenrad tovert de gondels in het reuzenrad om tot verdraaid sfeervolle privé restaurantjes, waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Ons concept is ontstaan door te denken in mogelijkheden. ‘’Niet de breedte maar de hoogte in’’.

[ADRES]

Chasséveld 17, 4811 DH Breda
+31 (0) 85 7326380
info@smakenrad.nl

[PARKEREN]

Parkeren kan op Chasséveld zelf, hier zijn voor auto’s, motoren en fietsen voldoende mogelijkheden aanwezig. Betaal parkeren maandag t/m zaterdag tussen 09.00 – 22.00 uur en zondag tussen 12.00 – 18.00 uur.
Parkeertarieven € 2,30 per uur. 1 dag parkeren: € 14

[SMAKENRAD X PATHÉ FILMDINER]

Een avondje uit naar Pathé Breda wordt extra leuk met het Pathé filmdiner bij Smakenrad Breda!
Geniet van ons verdraaid lekkere 2-gangen diner in het grootste reuzenrad van Nederland en bekijk daarna jouw favoriete film in de bioscoop.

 

Wij serveren je een 2-gangen keuzemenu voor € 48,00, inclusief een bioscoopkaartje. Een 3e-gang is op locatie bij te bestellen. Een Kids ticket 2-gangen diner + IJsjes en inclusief een bioscoopkaartje voor € 32,75.

[EVENTS]

juni 2021
Geen evenementen gevonden!

[NIEUWS]

[PARTNERS]

Logo Coffelab - Partner | Smakenrad
Logo Brabantsche Worstenbroodjes | Smakenrad Verdraaid lekker!