[SMAKENRAD BREDA]

Verdraaid leuk dat je een kijkje neemt op onze website locatie Breda! Met Smakenrad komen wij van 8 mei t/m 27 juni 2021 naar Chasséveld, Breda! Het Chasséveld is een groot plein bij de Claudius Prinsenlaan in Breda. Het Chasséveld bevindt zich midden in het centrum je kan er dus makkelijk komen met het openbaar vervoer, auto en de fiets. Zoals je van Smakenrad gewend bent, werken wij ook in Breda weer met diverse lokale ondernemers samen. Onder aan deze pagina vind je een overzicht van onze partners.
Wil jij zeker zijn van een gondel in het Smakenrad? Wacht dan niet te lang en reserveer een verdraaid lekker arrangement!

Smakenrad Amsterdam Restaurant | Smakenrad | Verdraaid Lekker

[OPENINGSTIJDEN]

Van 8 t/m 18 mei aangepaste openingstijden:
Maandag t/m zondag 12:00 – 18:00 uur

Van 18 t/m 25 mei aangepaste openingstijden:
Maandag t/m zondag 09:30 – 20:00 uur

Na 25 mei Openingstijden:
Maandag t/m zondag 09.30 – 24.00 uur

[RESERVEREN]

Verdraaid leuke reservering maken bij Smakenrad Breda?
Volg de instructies!

Stap 1: Kies een datum

Stap 2: Kies een gondel op het gewenste tijdslot (let op dit is niet het aantal personen en je kunt max 1 gondel per reservering kiezen)
(High-tea valt onder de lunch tijdsloten.)

Stap 3: Vul je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer in.

Stap 4: Kies het aantal verdraaid lekkere arrangementen/personen (maximaal 2 personen niet uit één huishouden en maximaal 5 personen uit hetzelfde huishouden) Minimaal aantal gasten per gondel 2 personen.

Stap 5: Geef per persoon aan wat het gewenste verdraaid lekkere arrangement is (regulier, vegetarisch etc.)

Stap 6: Selecteer de gewenste betaalmethode (in geval van iDeal ook de bank)

Stap 7: Zet een vinkje bij ticket garantie indien je gebruik wenst te maken van de annuleringsverzekering*

Stap 8: Volg de betaalinstructies

Stap 9: Het ticket wordt direct verstuurd naar het door jou opgegeven mailadres (check eventueel je spambox) en controleer het ticket op juistheid.

Stap 10: Stuur eventuele allergieën/dieetwensen onder duidelijke vermelding van naam, telefoonnummer, locatie, datum en tijd naar info@smakenrad.nl dan zorgen wij dat de keuken op de hoogte is.

 

* Krijg het gehele aankoopbedrag teruggestort wanneer het niet mogelijk is om het Smakenrad te bezoeken vanwege omstandigheden als gedefinieerd in de voorwaarden (https://refunds.refundprotect.co/). (inclusief ongelukken, ziekte, blessure, storing OV, etc.)
Let op, maatregelen vanuit de overheid vallen hier niet onder, op dat moment ontvang je vanuit Smakenrad een passende oplossing.

[MEER INFORMATIE]

In Breda hoef je je nooit af te vragen wat je kunt gaan doen. Vervelen is geen optie. Geniet van de mooie historische binnenstad vanaf een hoogte van 50 meter? Dat kan in het grootste reuzenrad van Nederland. Het Smakenrad tovert de gondels in het reuzenrad om tot verdraaid sfeervolle privé restaurantjes, waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Ons concept is ontstaan door te denken in mogelijkheden. ‘’Niet de breedte maar de hoogte in’’.

[ADRES]

Chasséveld 17, 4811 DH Breda
+31 (0) 85 7326380
info@smakenrad.nl

[PARKEREN]

Parkeren kan op Chasséveld zelf, hier zijn voor auto’s, motoren en fietsen voldoende mogelijkheden aanwezig. Betaal parkeren maandag t/m zaterdag tussen 09.00 – 22.00 uur en zondag tussen 12.00 – 18.00 uur.
Parkeertarieven € 2,30 per uur. 1 dag parkeren: € 14

[EVENTS]

juni 2021
Geen evenementen gevonden!

[NIEUWS]

[PARTNERS]

Logo Coffelab - Partner | Smakenrad