Smakenrad Home | Verdraaid Lekker!

[ALGEMENE INFORMATIE SMAKENRAD]

Verdraaid goede informatie kan je op deze pagina vinden. Staat er toch niet bij waar je naar opzoek bent? Stuur ons een e-mail!

Het Smakenrad is een 50 meter hoog reuzenrad de gondels in het reuzenrad zijn omgetoverd naar verdraaid sfeervolle privérestaurants. De gasten kunnen genieten van een scala aan mogelijkheden: ontbijt, lunch, high-tea, borrel en/of diner. Zakelijk gebruikmaken van het Smakenrad? Vraag onze event brochure aan. Iedereen heeft recht op deze beleving en daarom verplaatst het Smakenrad elke twee à drie maanden naar een nieuwe locatie.

Wacht niet te lang en reserveer online een verdraaid lekker arrangement op een van onze locatie(s)!

[SAMENWERKEN MET SMAKENRAD]

Het Smakenrad werkt graag samen met lokale ondernemers. Per locatie bekijken wij nieuwe samenwerkingen. Zo creëert het Smakenrad onder meer een platform voor de lokale ondernemers. Door het aangaan van deze samenwerkingen, zorgen wij voor extra marketingwaarde en omzet voor de ondernemers met minimaal inspanning.

Interesse in een samenwerking? Of wil je ons kenbaar maken met een typisch streekproduct. Stuur een e-mail naar Thirze@smakenrad.nl

[FACTS SMAKENRAD]

Momenteel draaien wij met twee reuzenraderen. Welke beide beschikken over 36 gondels (waarvan 1 VIP-gondel) welke wij hebben omgetoverd tot verdraaid sfeervolle privé restaurants.
De gondels bieden ruimte aan minimaal twee (niet één huishouden) en maximaal vijf personen (één huishouden)
De VIP-Gondel is voorzien van lederen fauteuils en biedt ruimte aan minimaal twee personen (niet één huishouden) of vier personen (één huishouden).

SkyVision
Het seizoensgebonden reuzenrad SkyVision heeft gesloten gondels welke niet windt dicht zijn. Hiervoor zorgen wij natuurlijk bij kouder weer voor verdraaid warme Smakenrad fleecedekens.

Smakenrad
Het Smakenrad dat speciaal voor ons is ontwikkeld heeft gesloten winddichte gondels welke zomers gekoeld en ’s-winters verwarmd kunnen worden.

Heerlijke menu\s & gerechten | Smakenrad | Verdraaid Lekker!

[ANNULEREN]

We begrijpen dat jouw plannen kunnen wijzigen of dat je plotseling verhinderd bent. Verdraaid jammer! Daarom kun je jouw ticket tot 48-uur voorafgaand aan de dag van je bezoek aan het Smakenrad kosteloos annuleren. Geen reden nodig! Neem contact met ons op via e-mail, dan zorgen wij ervoor dat jouw annulering wordt verwerkt.

Heb je een annulering binnen 48-uur voor aankomst van het geboekt arrangement dan is kostenloos annuleren of omboeken niet kostenloos.  Neem dan contact op met guest relations, wij kijken dan wat er mogelijk is.

Wij hopen dat je begrijpt dat een gondel binnen 48 uur niet zondermeer door te verkopen is en de voorbereidingen/ inkopen al gemaakt zijn.

Heb je gebruik gemaakt van de annuleringsverzekering bij het boeken van je ticket? Dan kan je na annulering contact opnemen met https://refunds.refundprotect.co/

Deze verzekeringsmaatschappij vraagt natuurlijk wel om een bewijs van reden voor annulering.

[WAT ALS SMAKENRAD ANNULEERT?]

Bij extreme weersomstandigheden zoals noodweer en in het bijzonder onweer zijn wij omwille van jouw veiligheid genoodzaakt om het rad te evacueren en kunnen wij tijdelijk geen nieuwe gasten laten instappen. Ook in het geval van een technisch mankement kunnen wij genoodzaakt zijn je ticket te annuleren. Mocht dit gebeuren dan proberen wij in eerste instantie je reservering om te boeken naar een andere datum. Hoewel we snappen dat het vervelend kan zijn als dit gebeurt kunnen we afgebroken ritten en genoten consumpties niet vergoeden.

In geval dat het Smakenrad wordt stilgelegd door de nieuwe COVID-19 maatregelen, dan zullen wij de gasten die het betreft en hebben geboekt een passende oplossing aanbieden. Onze collega’s van guest relations nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op voor het omboeken naar een nieuwe datum.

Een annulering die onder de verzekering zou vallen kan worden ingediend via
https://refunds.refundprotect.co/

Informatie | Smakenrad | Verdraaid Lekker!
Het mooiste uitzicht | Smakenrad | Verdraaid Lekker!

[TICKETGARANTIE]

Krijg het gehele aankoopbedrag teruggestort wanneer het niet mogelijk is om het Smakenrad te bezoeken vanwege omstandigheden als gedefinieerd in de voorwaarden op https://refunds.refundprotect.co/ (inclusief ongelukken, ziekte, blessure, storing OV, etc.) Ticketgarantie kost 9% van de orderwaarde. De ticketgarantie is alleen direct bij het boeken van je ticket af te sluiten.

[DUURZAAM SMAKENRAD]

Wat doen wij om Smakenrad zo duurzaammogelijk te maken:

 • Gasten maken van tevoren een menukeus, onze chefs kunnen zo de inkoop baseren op wat er nodig is en zo voorkomen we waste.
 • Culinair wordt op een productielocatie bereidt wat zorgt voor een slimme inzet van transport en schakeling in producten.
 • Per locatie werken wij samen met lokale ondernemers.
 • Er staan diverse vegetarische opties op het menu.
 • Wij maken zoveel mogelijk gebruik van gemeentelijke voorzieningen; water, stroom en afvalverwerking.
 • Gasten kunnen de ticket digital laten scannen, het is niet nodig om deze te printen.
 • Ook is onze menukaart alleen digitaal via een QR-code of op de website te zien.
 • Op de tafeltjes in de gondels hebben wij plantjes of kunstbloemen staan.
 • Wij maken zo min mogelijk gebruik van single-use disposables.
 • Disposables die wij gebruiken hebben een recycle kenmerk.
 • Op locatie is een afwasstraat aanwezig voor het serviesgoed.
Amsterdam | Smakenrad | Verdraaid Lekker
Nieuwsbrief | Smakenrad | Verdraaid Lekker

[MEEST GESTELDE VRAGEN]

Vanaf 15 oktober 2020 zijn wij vanwege de nieuwe RIVM maatregelen gesloten tot nadere orde.

Alleen bij annulering vanuit onze kant.

Het kan voorkomen dat onze vouchers in je spambox terecht zijn gekomen, wij vragen je dan ook die te controleren en anders een mail te sturen naar info@smakenrad.nl met daarin je ticket info.

Dit kan zeker een week duren vanaf het moment van annuleren. Vanwege de nieuwe RIVM maatregelen is dit op 15 oktober ingang gezet.

Het Smakenrad is een restaurant in een reuzenrad. Van ontbijt tot late night borrels alles met een lekkere draai.

Indien u een reservering heeft gemaakt kunt u bij aankomst en incheck van het Smakenrad aangeven dat u zwanger bent. Onze medewerkers zullen dat doorgeven aan de keuken zodat zij daar rekening mee kunnen houden.

Een baby is van harte welkom, daarvoor hoeven jullie geen ticket te reserveren. Wel telt een baby mee als persoon in de bezetting per gondel (maximaal 5). Er is geen mogelijkheid om flesjes/potjes op te warmen.

Je kunt deze vegetarische lunch optie aangeven bij incheck van het Smakenrad. De keuken zal dan een vegetarische lunchplank maken.

Stuur je allergieën/dieet wensen naar info@smakenrad.nl, wij vernemen graag of het om een allergie, intolerantie of voorkeursdieet gaat. Zodat onze keuken hier op kan anticiperen.

De veiligheid van onze gasten staat voorop! Mocht het weer het niet toelaten dan zullen wij hierop anticiperen. Bij windkracht 7 en onweer zijn wij genoodzaakt om het reuzenrad te evacueren.

Voor vragen betreft het met de rolstoel bezoeken van Het Smakenrad kunt u contact opnemen met guest relations (laura@smakenrad.nl)

De consumpties tijdens je verblijf in het Smakenrad betaal je direct via je smartphone.

Maximaal 5 personen uit een huishouden.

Honden die in een honden draagtas passen zijn welkom. Grotere honden helaas niet.

48 uur voor aanvang ticket datum kunnen wij de tickets omboeken. Stuur ons een e-mail naar info@smakenrad.nl.

48 uur voor aanvang ticket datum kunnen de ticket geannuleerd worden. Binnen 3 tot 5 werkdagen wordt het geld terug gestort op je rekening.

Wat jammer dat je tickets niet goed zijn aangekomen, onze tickets eindige soms nog wel eens in je SPAM inbox. Excuus voor het ongemak.

Stuur een mailtje met je volledige naam vanuit het e-mail adres waar mee geboekt is naar info@smakenrad.nl dan sturen wij je tickets opnieuw.

Helaas is het voor ons niet mogelijk om vooraf de gondel te versieren. Pas bij inchecken wordt er bekend welk gondel nummer je hebt. Bij instappen mogen jullie de gondel versieren mits jullie de versiering ook zelf weer verwijderen.

Alle geldende RIVM regels voor de horeca worden in acht genomen. Zo kunnen er per gondel maximaal 4 personen (niet uit hetzelfde huishouden ) tot maximaal 5 personen (wel uit hetzelfde huishouden) plaatsnemen.

Initiatiefnemer Bram Verleg | Smakenrad | Verdraaid Lekker

[FOODTASTIC EVENTS B.V.]

Initiatiefnemer & eigenaar van Smakenrad Bram Verleg van Foodtastic Events B.V. is op zoek gegaan naar een creatieve en unieke manier om bezoekers een leuk uitje te bieden nu vele events door COVID-19 niet doorgaan. ‘’Niet de breedte maar de hoogte in’’ was het idee en zo is het Smakenrad ontstaan! Hij is opzoek gegaan naar een partner voor dit idee en heeft zo Hendriks – Hinzen benaderd als exploitant van het grootste reuzenrad van Nederland.