Kunnen we je helpen ?
  Smakenrad “Den Bosch – De Vliert”

  Adresgegevens:
  Victorialaan 10
  5213 JE ’s-Hertogenbosch

  Parkeren:
  Op het parkeerterrein bij het Sportiom. Speciaal voor Smakenrad gasten: Lever je inrijkaart in bij het Smakenrad; voor een vast tarief van € 2,50 per auto ontvang je van ons een uitrijkaart.

  Openbaar vervoer:
  Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting Smakenrad locatie de Vliert te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

  Buiten openingstijden van het hoofdkantoor (ma t/m vr van 9.00u-17.00u) kunnen wij je helpen met dringende vragen betreffende een reservering die UITSLUITEND op dezelfde dag plaatsvindt. Voor alle andere vragen verzoeken wij je te bellen op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op 085-7326380. Het is ook mogelijk je vraag te stellen via email op  info@smakenrad.nl. Wij doen onze uiterste best deze binnen 24 uur te beantwoorden.

  Samenwerken?

  Het Smakenrad werkt graag samen met lokale ondernemers, wat dus per locatie een nieuwe samenwerking betekent! Interesse in een samenwerking? Of wil je ons kenbaar maken met een typisch streekproduct voor op onze menukaart? Stuur een e-mail naar info@smakenrad.nl!